Op vrijdag 13 augustus 2021 speelden we ons 1e zomerconcert in de tuin van het WZC Boterlaarhof. De tuin zelfs was niet zo comfortabel zoals we dat gewoon zijn in Silsburg. Het gevolg gans de tuin zat volledig vol en voor onze 15 muzikanten was de voorziene hoek in de tuin achteraan juist voldoende om te zitten. De directie van het WZC was enorm enthousiast en zei dat de tuin nog nooit zo vol had gezeten tijdens een optreden van een muziekgroep/artiest. Meestal zit er dan maar een handvol residenten die belangstelling hebben, maar nu was gans het WZC naar de tuin gekomen.
De zeer beperkte ruimte voor onze muzikanten.
Een volledig gevulde tuin, nauwelijks groot genoeg om alle bewoners eigenlijk een comfortabele plaats te geven.
En men is nooit te oud om nog een danspasje te doen!
De sfeer zat er zeer goed in en op de gaanderijen werd zelfs gedanst door de bewoners. Anderen hadden een tafel met flessen wijn en hapjes in de tuin gezet om het feest compleet te maken en de publieke stoelen stonden coronaproof opgesteld. Ook de beperkte reclame zorgde er voor dat het publiek niet de grote massa werd, zodat niemand zich onveilig moest voelen. Ook enkele nieuwe personeelsleden van het dienstencentrum waren voor hun eerste keer al zeer enthousiast.
Zoveel materiaal moet er steeds verhuist worden voor een concert ! Als je ons technisch team wil komen versterken: je bent altijd welkom zonder muziekkennis.
De Reuzin danst op de tonen van de beiaard en de beiaardier zag dat het goed was.
De Stadstrommelaars openden en eindigden de Libraanse Concerten.
Ambiance op de gaanderijen van de service flats.
Ambiance ook bij het personeel van het dienstencentrum. Maar let ook eens goed naar helemaal achteraan daar zie je onze twee vrijwillige dames (Maria Verhoeven en Hilde Pemen) die voor ticketverkoop zorgden. Spijtig genoeg worden foto's van de stille medewerkers achter de schermen altijd vergeten; een traditie die we ook nu hebben voortgezet.
Tuinconcert WZC Boterlaarhof op 13 augustus 2021
Beste Libraanse fanaten,